Jdi na obsah Jdi na menu
 


Provozní informace

29. 9. 2020

Provozní informace

 

Kontakty:

 

Telefon:          556 870 186

Mail číslo 1:         ordinace.bohac@centrum.cz

Mail číslo 2:        bohac@cmail.cz

 

V kterou dobu telefonovat:

Ohrožení zdraví nebo života - kdykoliv během ordinační doby

Konzultace zdravotního stavu, erecepty, výpisy apod. - po 11. hodině

Výsledky - pondělí až čtvrtek mezi 12:00 až 13:00, pátek 11:00 až 12:00

Při telefonickém kontaktu sdělte sestře konkrétní požadavek, většinu záležitostí s vámi vyřídí sama bez účasti lékaře.

Mobilní telefon je soukromý a při vyšetřování pacienta ho nezvedám.

 

Mezi 7. a 10. hodinou lékař vyšetřuje akutní  a objednané pacienty, sestra provádí odběry, aplikuje injekce, nabírá ekg apod. V této době jsme nejvíce vytížení a nemáme prostor pro vyřizování telefonických hovorů. Proto je obtížné se dovolat.

 

Obdobně pokud přijdete do čekárny a nejste ohroženi na zdraví, neklepejte a vyčkejte, než vyjde sestra nebo ošetřený pacient, pak se přihlaste. Pokud zaklepete a sestra vám do “10 vteřin” neotevře, neklepejte znovu, má práci, kterou musí dodělat. Klepáním nás zbytečně stresujete.

 

Pacienti s akutními potížemi, choďte mezi 7. a 10. hodinou. Pokud bude nutné vyšetření krve, rtg nebo usg vyšetření nebo jiné konziliární vyšetření, po 10. hodině je problematické ho zajistit. 

 

Pacienti v dočasné pracovní neschopnosti se musí dostavit na určený den a hodinu. Pokud se nedostaví, podle zákona se jim tímto dnem pracovní neschopnost ukončí. 

 

O výpisy ze zdravotní dokumentace, předpis léků a jiné administrativní záležitosti je nejlépe si zažádat předem telefonicky nebo mailem č. 1. Recept vám zašleme formou SMS (na jakýkoliv mobil), mail nebo si ho můžete vyzvednout v lékárně na občanský průkaz. Poukaz na léčebnou pomůcku (pleny apod.) , výpis apod. si musíte vyzvednout v ordinaci. 

Pokud chcete kontaktovat mailem přímo lékaře, použijte mail č. 2.

 

Hlášení pojistných události

Nahlásit pojistnou událost - úraz a trvalé následky úrazu jde pro většinu pojišťoven nahlásit online, to znamená otevřít si webovou stránku pojišťovny a najít si odkaz hlášení pojistné události. K nahlášení si připravte číslo pojistné smlouvy a naskenované odborné nálezy. Vyplňte online formulář, připojte naskenované nálezy a odešlete.

Online nelze odeslat hlášení pracovní neschopnost a bodové hodnocení úrazu.